Een duurzaam kerstpakket wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit komt mede omdat steeds meer bedrijven het maatschappelijk verantwoord ondernemen, afgekort als mvo, propageren. Maatschappelijke verantwoord ondernemen staat voor het in het oog houden van de belangen van mens en milieu.

Door middel van een duurzaam kerstpakket wil een bedrijf meestal het duurzaam ondernemen uitstralen naar de medewerker. Uiteraard kan een bedrijf ook andere beweegredenen hebben om te kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Als het om duurzame kerstpakketten gaat, spreekt men ook wel van biologische kerstpakketten of fair trade kerstpakketten. Deze zijn erg in trek en vinden gretig aftrek. Een groter groeiend aantal kerstpakketen leveranciers speelt op deze behoefte in door meer van dit soort pakketten aan te bieden.

Een kerstpakket met fair trade producten zal een eerlijke wereldhandel stimuleren. Producenten in voornamelijk derdewereldlanden krijgen een eerlijke prijs voor de producten. Meestal gaat om voorverpakte duurzame kerstpakketten, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk om deze pakketten zelf samen te stellen. Zo kunt u een persoonlijk pakket samenstellen. De biologische producten die men in het duurzame pakket tegenkomen bevatten vaak ook geen producten van varkensvlees of alcohol. In die zin kan er ook gesproken worden over halal kerstpakketen.

€ 29,99

Kerstpakket rood

 

€ 47,99

Kerstpakket lekker eten

 

€ 69,99

Kerstpakket Go Ibiza

 

€ 24,99

Kerstpakket bestellen

 

€ 24,99

Kerstpakket bestellen

 

  

€ 24,99

Kerstpakket Voordeelvanger

 

€ 24,99

Kerstpakket alles kerst

 

€ 15,99

Kerstpakket spaans pakket

 

€ 54,99

Kerstpakket heerlijk december

 

€ 34,99

Kerstpakket rood pakket