€ 29,99

Kerstpakket rood

 

€ 47,99

Kerstpakket lekker eten

 

€ 69,99

Kerstpakket Go Ibiza

 

€ 24,99

Kerstpakket bestellen

 

€ 24,99

Kerstpakket bestellen

 

€ 24,99

Kerstpakket Voordeelvanger

 

€ 24,99

Kerstpakket alles kerst

 

€ 15,99

Kerstpakket spaans pakket

 

€ 54,99

Kerstpakket heerlijk december

 

€ 34,99

Kerstpakket rood pakket

 

Het is mogelijk om alleen voedsel in een kerstpakket te doen, maar een groeiend aantal bedrijven en ook instellingen kiezen steeds vaker voor een themapakket. Dat wordt vormgegeven door een kleur of door bijvoorbeeld fair rade producten. Een themapakket is origineel en er is veel mogelijk. Vouchers zijn tegen de verwachtingen in niet populairder geworden. Met dit systeem ontvangen mensen een code en met deze code kunnen ze hun eigen geschenken uitzoeken of zelf een pakket samenstellen.

 

Er zijn wat kerstpakketten betreft veel mogelijkheden. Vrijwel ieder thema heeft wel een eigen pakket. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaanse kerstpakket of een pakket met alleen maar typisch Hollandse producten. Een landenthema is in ieder geval erg populair. Andere thema’s zijn bijvoorbeeld een pakket met allerlei producten om zelf in de keuken te gaan bakken of een pakket met allerlei koffie gerelateerde producten.

Ook luxe kerstpakketten zijn erg in trek. Deze pakketten zijn logischerwijs wat duurder en deze bevatten dan ook meer artikelen. Eko kerstpakketten zijn daarnaast vaker favoriet bij bedrijven. Deze kerstpakketten zijn voorzien van fait trade producten of producten met het Max Havelaar keurmerk. De food artikelen die u aantreft in deze pakketten zijn gemaakt uit de biologische teelt.